Bed and Breakfast "De Gete" Limburg, Born

weekendje-limburg

weekendje-limburg

weekendje-limburg

weekendje-limburg

Bed & Breakfast "De Gete"  Limburg, Born


In een verbouwde boerderij voor 1827, in de gemeente Born in de provincie Limburg van  bevindt zich onze Bed & Breakfast :De Gete. De zelfhandig verbouwde boerderij voldoet aan zeer hoge brandweereisen zonder dat de charme verloren is gegaan.

  

De naam is ontleend uit een beekje, dat nu overkluisd door de straat loopt en in het nabijgelegen kasteelpark (100 m) bovengronds komt. Dit beekje komt voort uit bronnen in een naburig bos op loopafstand.

Er zijn drie kamers op de eerste verdieping ,er is geen lift aanwezig: 1 eenpersoons kamer en 2 tweepersoons kamers, de kamers zijn voorzien van luxe boxspingbedden waarbij op de 2 persoons kamer bedden staan van 2.10 m lengte.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.
De gezamenlijke afsluitbare fietsen berging, ontbijtruimte en dakterras zijn voor gasten de gehele dag toegankelijk.U heeft de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten in de ontbijtruimte.

Voor motoren is een afsluitbare stallingsmogelijkheid

Het Bed & Breakfast is volledig gescheiden van het woonhuis en heeft een eigen ingang en aanwezige genoemde ruimtes zijn alleen voor de gasten.
Ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte, eventueel bij mooi weer op het dakterras of inde tuin of zelfs met picknick mand in de wei.

In het B&B is roken niet toegestaan evenals huisdieren.Op de Gete zelf zijn 5 kippetjes en een labrador aanwezig die in de tuin rondlopen.